Tanko paikoilleen.. Se on iha helppo homma..

Tanko on paikoillaan.. Joten kuten 😀

LSL:n lupaama “piece of cake” ei ollukkaa iha nii helppo kakku.. Tällä hetkellä näyttäs et kaikki johdot ja vaijerit summuut pitää vaihtaa pidempiin tai taikoa jostain niihin hieman lisää mittaa jotta ei hierrä eikä kiristä ääriasennoissa ja et ylipäänsä saa hallintalaitteet edes oikeille paikoilleen..

Positiivista on että saan nyt myös apupyörien moottorin napin sekä vaihteistonapitkin mahtumaan kyytiin ilman kummempia lisäkiinnikkeitä..

IMG_4720.JPG

IMG_4721.JPG

IMG_4722.JPG

IMG_4723.JPG

Tässä vaiheessa projektia kun pyörässä on enemmän osia lattialla irtonaisena ku paikoillaan, alkaa pieni epätoivo hiipiä takaraivoon.. Mutta kyllä se tästä.. Eikö nii? 😀 huomenna päivä uusi ja homma jatkuu 🙂

5 thoughts on “Tanko paikoilleen.. Se on iha helppo homma..

  1. Heippa

    Ihana seurata siun aikaan saannoksia, kyll se siitä pikkuhiljaa. Itsellä alkaa kohta tahdemiprojekti, päivitys sellanen.

  2. Jiri says:

    Jiri Ulla on heittäny nastat tai kitkat alle?!

  3. Jiri says:

    Huonoja kokemuksia johtojen jatkamisesta. Saattaa toimii jonkun aikaa mut en suosittele jatkamista. Mieluummi jopa hieman ylipitkää kuin jatkettua!

    Tossa vielä edelliseni korjattuna… Onks Ulla jo heittäny nastat tai kitkat alle?!

    • Ulla says:

      Ei tarttenukkaa jatkaa mitään ku irrotin kaiken ja vedinkin toista kautta tulemaan kaiken tankoon kytkettävän. Nyt riittää pituus eikä mikään hierrä 🙂

      En mä vielä mitää nastoja tai kitkoja ku ei oo ees pakkasta ollu 🙂

  4. Jiri says:

    Kyl yöpakkasii on ollu ainaki Helsingin puolella…

Leave a comment